Värmen & massa små funderingar!

Den varmaste dagen hittills har precis passerat, 39 grader var det klockan ett idag! För första gången sedan vi kom brändes sanden under fötterna på mig, de andra har klagat när det varit runt 32 grader och jag har inte märkt av det alls då.

Jag och de stora barnen passade på att ta en promenad längst stranden medan Adrian sov och så både en uppspolad liten bläckfisk och en krabba som vi hade långa diskussioner om, "vad händer om man råkar trampa på en krabba?", "klipper den ens fötter då?" osv.. Vi hittade även massa coola snäckor som vi ska pyssla med så småning om, alltid bra att ha lite backup för sämre dagar!

Vardag | | 2 kommentarer |

Stora vågor & besvikna barn..

Idag tog vi en sväng till stranden, det var ett par dagar sen sist nu.. 
Vågorna var riktigt höga och man drogs nästan omkull mellan varven, men det gjorde inte så mycket, barnen lekte i strandkanten, Adrian satt nöjt på badlakanet under parasollet med pappa och lekte med sin leksak medans jag fick ligga och sola lite. Alisha är som en liten fisk och ville dock bada en hel del så jag fick ställa upp mellan varven medans Adam är raka motsattsen och hellre leker i vattenbrynet, speciellt när det är stora vågor och han känner att det är strömt utåt. 
 
Vi lämnade stranden redan klockan fyra för att skynda hem, äta en tidig middag och åka förbi svenska öppnaförskolan en stund men det gick inte som planerat. När vi kom dit hade de precis stängt och vi fick veta att vi hade fått lite fel information om tiderna men det är sånt som händer, nästa gång går det bättre! 
Så vi kastade in två besvikna barn i bilen och åkte till lekparken istället, ibland krävs det inte så mycket för att få lyckliga och glada barn igen! Där spenderade vi resten av kvällen, vi kom hem straxt efter nio och efter lite tittade på barnprogram var det dags att hoppa i säng.
 
Nu ska jag göra detsamma för imorgon väntar en låång dag på stranden! 
 
 
 
Vardag | | Kommentera |

Buffé, barnmat och annat nytt till lilleman!

Igår var vi iväg och kikade lite i ett köpcentrum en bit härifrån, det blev även middag på en jätte stor tai/Kina buffé med jätte efterrätts bordet!

Köpte äntligen en mixerstav, så idag har Adrian fått morot,broccoli&blomkols puré, han älskade det med stort Ä, efter att ha ätit första smakportionen ville han ha mer och efter den var han inte helt nöjd men jag vill inte att det ska bli för mycket för snabbt så efter det fick han tutte istället!

Tillbaka till gårdagen så blev det även 3 små plagg till Adrian, de flesta butikerna har fått in vinter kollektionerna nu så det är rätt svårt att hitta något passande eftersom vi inte lär gå i vinterkläder här i vinter! Två bodysar (som går i en jätte mysig grööön ton som är omöjlig att fota) & en sommardress, ett stort plus var att det sammanlagt kostade under 100 svenska kr!

Vardag | | Kommentera |
Upp