Stora vågor & besvikna barn..

Idag tog vi en sväng till stranden, det var ett par dagar sen sist nu.. 
Vågorna var riktigt höga och man drogs nästan omkull mellan varven, men det gjorde inte så mycket, barnen lekte i strandkanten, Adrian satt nöjt på badlakanet under parasollet med pappa och lekte med sin leksak medans jag fick ligga och sola lite. Alisha är som en liten fisk och ville dock bada en hel del så jag fick ställa upp mellan varven medans Adam är raka motsattsen och hellre leker i vattenbrynet, speciellt när det är stora vågor och han känner att det är strömt utåt. 
 
Vi lämnade stranden redan klockan fyra för att skynda hem, äta en tidig middag och åka förbi svenska öppnaförskolan en stund men det gick inte som planerat. När vi kom dit hade de precis stängt och vi fick veta att vi hade fått lite fel information om tiderna men det är sånt som händer, nästa gång går det bättre! 
Så vi kastade in två besvikna barn i bilen och åkte till lekparken istället, ibland krävs det inte så mycket för att få lyckliga och glada barn igen! Där spenderade vi resten av kvällen, vi kom hem straxt efter nio och efter lite tittade på barnprogram var det dags att hoppa i säng.
 
Nu ska jag göra detsamma för imorgon väntar en låång dag på stranden! 
 
 
 
Vardag | |
Upp