Min stora duktiga kille!

Varning för skryt.. 
 
Adam vill jätte gärna börja i skolan, så nu på kvällen jobbade vi lite med alfabetet tillsammans, bara han och jag! 
Han är verkligen duktig och snappar upp nya saker jätte fort, han lärde sig skriva sitt namn runt sin 3års dag och har sedan dess fortsatt med det och ett par till ord, ex; mormor och mamma. 
 
Han är jätte nyfiken och vill lära sig jätte mycket just nu, vi pratar mest engelska hemma och både han och Alisha förstår och kan svara/ översätta det mesta nu och frågar alltid vad saker och ting heter på engelska när de inte vet. 
Adam kan räkna upp till 15 på engelska och 6 på spanska, ibland kommer han ännu längre i engelskan också. 
Han kan mer spanska än jag tror, han lyckas alltid förvåna mig i hur mycket han förstår, lika så i engelskan men där vet jag att han kan mer. 
 
Någon mer med en 4½ åring? Hur är era barn? Skriver och räknar de mycket? 
Jag tycker att Adam är jätte duktig, jag blir jätte imponerad över nya saker han gör/ kan nästan varje dag! 
Min älskade stora fina underbara kille! 
 
På första bilden sitter han och gör uppgifter som jag gjort och på andra har han 'skrivit' på frihand utan någon hjälp.. Ser ni att han har fått till ett ord? Ett ord som vi tränat lite på tidigare som nu verkar sitta, under texten hade han även ritat en bild av ordet han skrivit.. Duktiga duktiga unge!! Jag är så stolt över att vara din mamma! 
 
Vardag | | En kommentar |

En ny tatuerad kille..

Hej på er!
Idag har vädret varit lite sådär, det har gått från fint till mörkt och grått och tillbaka igen, jätte förvirrande! 
Först tänkte vi bada efter att jag hade tränat men det ändrade vi snabbt till en sväng till parken och lunch på restaurang här bredvid men när vi hade beställt mat kom solen fram igen och graderna steg fort. 
Nu är vi i alla fall hemma igen, de stora kidsen ska få pyssla lite och förhoppningsvis somnar Adrian när det har blivit lugnt så att jag kan få en liten stund till att städa upp lite här hemma, det behövs! 
 
Här är en stolt kille i parken, han har tatuerat ena armen med 'jätte riktiga tatueringar'! Början på en framtida sleeve kanske? Han är jätte rädd att dom ska försvinna, det första han sa i morse (vi satte dit dom igår eftermiddag) var att han drömt att dom försvann när han tvättade händerna, men dom har inte försvunnit ännu och förhoppningsvis hinner han tröttna innan dom gör det! 
 
Vardag | | En kommentar |

Slut ammat!

Bredvid mig ligger mitt yngsta hjärta och äter sin välling, han har slukat 180 ml och fortsätter nu på nästa flaska.. Jag vet inte vad som hänt? Börjar det vända nu? Har han äntligen accepterat att det inte blir mer tutte på dagen? 
Jag hoppas det fortsätter såhär bra nu, det är tredje dagen utan amning på dagtid, det går men till och från är det kämpigt.. Speciellt när han är trött, då vägrar han välling och allt annat jag försökt med förutom riskaka, det är det ända som funkat när han varit mest förtvivlad! 
 
Prinsen han somna innan jag blev färdig, utan gnäll om att få tutte, åh jag hoppas verkligen det håller i sig nu, det är inte kul att ha honom ledsen!
 
Vardag | | 3 kommentarer |
Upp