Och så närmar sig dagen sitt slut..

Dagen har gått i rasande fart, vi har lekt i parken, promenerat, spelat lite fotboll, gått runt och kikat lite på söndags marknaden och sedan lekt mer i parken innan värmen blev förmycket och vi bestämde oss för ett dopp i poolen istället! 
 
Nu ska vi sätta oss och äta lite middag! 
 
Vardag | |
#1 - - A L I C E L A R S D O T T E R ♥:

Jag har haft en toppen helg!

#2 - - Marie:

Hej! Fin blog du har, måste ju vara underbart att bo där nere. Jag och min son ska åka ner den 24 april och man är ju lite nyfiken på vädret men ni verkar ha det varmt och skönt nu iaf....Har varit där 2 ggr tidigare för många år sedan och det ska bli kul att åka dit igen...Hälsning Marie

Svar: Ja idag hade vi 27 grader klockan fem på eftermiddagen och 33-34 grader under dagen så det lär vara jätte varmt när ni kommer ner! :) Sen beror det ju lite på vart på ön ni ska vara, mot Las palmas är det mycket kyligare.. Hoppas ni får en trevlig resa!
Caroline Bergström

#3 - - Isadora:

Sv: Tack så jättemycket! Glad jag blir :)

#4 - - kaffehörnan:

Nu är Dagens Stjärna uppe, kika och se om du hade tur. Ha en fin kväll

#5 - - Andrea:

SV: Följer dig som nummer 42 säg till då d följer mig :D

#6 - - Marie:

Låter ju toppenskönt, vi ska bo i San Augustin så då behöver jag nog inte oroa mig för att det inte är varmt och skönt:) Enligt prognosen på yr ligger tempen på mellan 16-20 nu så det verkar inte stämma så bra..

Svar: Okej, ja San agustin är helt okej, rekomenderar er att åka till Anfi bort mot puerto rico en dag i alla fall, där är det mycket varmare och ni kommer bort från blåsten.. :)Men du har rätt prognosen stämmer ALDRIG här nere haha! Vi var i san agustin i lördags och då var det 25 grader vid fem på eftermiddagen! :)
Caroline Bergström

#7 - - Marie:

Ohh så söt

#8 - - EMma :

Åh vilken härlig bild!

#9 - - JUNITJEJ:

Vilken fin bild!

#10 - - Madelene Englund:

Åh, vilket charmtroll och vilka ögon:D

Upp