Det svider..

 
Barnen har nyss gått och lagts sig efter fredagsmys framför Dumma mej 2, nu funderar jag på att göra det samma.. Imorse när Adrian vaknade kändes det som om jag precis lagt huvudet mot kudden, sååå trött! Hela dagen har gått segt och jag orkade verkligen inte laga middag så det blev snabbmat, kidosarna & S åt pizza & jag och T åt wok. Det blev ett bra slut på en intensiv dag helt enkelt.. 
 
Jag jobbar stenhårt med migsjälv, försöker hålla igång och vara positiv men ett par gånger har jag brytit ihop i tårar, det är sjukt för trots allt så vet jag att saknaden och tomheten här hemma kommer bli stor efter henne precis som sist. Jag pendlar mellan att vara arg och besviken och bara ledsen. Som T sa idag "det värsta är att så fort hon åker på måndag är det du som kommer må sämst för du älskar att ha henne hemma" & jag vet så väl att det är sant, hon är en viktig del av min familj vad hon än gör.. Och jag har gjort allt jag kan, ställt upp när hon ringt och bett mig om hjälp och erbjudit allt jag har men jag måste släppa det.. Jag behöver finnas för barnen, som redan börjat hänga sig fast vid henne av rädslan att hon bara ska försvinna så fort hon går utanför dörren. 
 
Vardag | |
#1 - - Malin , Gravid med tvillingar:

Hihi sötnosar! Ja visst va stjärnan fin! :) jag beställde den från ellos! Men dom skickar väl inte ner till GC kanske?

Kram kram! :)

#2 - - erica björkander:

Åh vilken fin bild :)

#3 - - Emmy:

Hoppas att allt löser sig… Svek gör ju ont och tar på energin :/

sv;
Åh tack snälla, lite sent svar nu men önskar dig en toppen helg istället! Kram :)

#4 - - IDa mamma till collin 💙:

Men va fina de är ❤️

#5 - - LORISSA LOVEBOMB:

sv: tack för dina ord. Jag ville inte använda ordet panikångest för att ingen verkar förstå hur det faktiskt är, att man faktiskt på fullaste allvar tro att man ska kollapsa och dö... så fast det låter elakt är jag GLAD att du förstår mig! Tack.

#6 - - Amanda persson:

åå så söta :D

Upp