Imorgon..

Trippen till sjukan idag gick sådär, barnmorskan har ingen ny tid så dit ska vi först 29/1 men läkaren ska vi få träffa imorgon för provtagning inför nästa ultraljud, då lite positivt i alla fall.. 

Nu ligger jag i sängen, försöker sova men fy vilken molande värk jag har, enda ut i svanken.. Så sjukt jobbigt! Varmvatten flaskan är min bästa vän just nu kan jag lova. Hoppas det släpper snart för jag är riktigt trött! 


Vardag | | En kommentar |

Bortglömt läkarbesök

Jag insåg för en stund sedan att jag missade läkar/barnmorske besöket i fredags, så himla klumpigt, jag hade tänkt på det så mycket innan jul men efter julafton har dagarna bara flutit ihop och jag har tappat kollen på vilken dag det är helt och hållet.. 

Jag måste se till att lösa det, vilket betyder att jag måste ta mig till sjukhuset och sätta mig i kön till receptionen för att boka tid, varför göra det enkelt? Här ska man visa legitimation, skriva under osv när bokar tiden, rör för blod/urinprov ska med hem för att tas med tillbaka när läkartiden är, som sagt varför göra något enkelt?! Jag lär inte missa fler tider med tanke på hur  jobbigt det är att lösa i alla fall! 

Jag håller tummarna även om jag har svårt att tro att det skulle ske, att jag får en tid på en gång så vi slipper hålla på att åka dit flera gånger, extra jobbigt när alla kidsen är lediga från skolan, tror T får stanna i parken intill medan jag bokar ny tid/ går på besöket, tre barn i rummet är inte direkt lockande! 
Men men sånt löser sig alltid, onödigt att grubbla förmycket! Vardag | | 2 kommentarer |

Mammas tjej


Mammas tuffa tjej ❤️ 

Igår flätade vi hela hennes hår i massa små flätor och drog med plattången över, målade naglarna, bytte örhängen och oj så fin hon kände sig.. Jag älskar att bara få pyssla om henne så, det lilla gör så mycket! Den där stunden på morgonen när man sätter upp håret innan skolan eller stunden på kvällen (då och då) när hon vill ha naglarna målade.. Små stunder som betyder massor, när det bara är vi. Det finns inte alltid tid för att dela upp barnen och bara umgås med än i taget, Adam har läxor i stort sett varje dag och får egentid och uppmärksamhet där (han älskar det än såläng), Adrian har jag egentid med när de andra är i skolan så att fixa håret, måla naglarna och sånt har lixom blivit våran stund, då pratar vi om allt möjligt och det är bara så så mysigt! Nu spinner jag iväg, vet inte vad jag ville komma fram till mer än att det är sååå mysigt!! Min vackra älskade flicka! ❤️
Vardag | | En kommentar |
Upp