Happy happy morning!


 
Den här morgonen började tidigt, ungefär 1,5 timme tidigare än vanligt.. Adrian vaknade till för att gå på toa, jag kikade snabbt på mobile för att kolla vad klockan var men såg istället en vänförfrågan från en väldigt speciell liten kille.. Efter att ha haft mig/oss blockade i evigheter (eftersom att man kan se namnet men inte klicka på det så vi viste att vi var blockade) så hade han äntligen listat ut hur man blocka upp, det berättade han självklart stolt!
 

Den senaste tiden har han vid flera tillfällen försökt lägga till mig på intstagram men eftersom jag är blockad via hans så slår den bort trots att jag accepterar och jag har inte kunnat annat än att undra om han trott att jag valde att inte acceptera för att jag inte vill ha kontakt.

 

Som sagt morgonen började med lycka, jag kunde inte låta bli att väcka T, trots att han var hemma halv 5 imorse.. Som sagt, vi är uppe tidigt, kidosarna är redo för skolan, allt som fattas är skor så idag lär vi vara gooood tid! 

Vardag | |
#1 - - FrökenTV, bloggen om tv och film:

Fin bild

#2 - - Robex Lundgren:

:)

#3 - - william:

vackert!!!!

#4 - - Julia Müller-Sandvik:

Jag fattar inte, varför var du blockerad av honom? :I

#5 - - Josephine:

Vad roligt med en bra morgon! :)

#6 - - Matilda - tonårsliv i rullstol:

Superfin bild!

#7 - - LIL' BABUSTYLE - Photographer with big dreams:

Vilken underbar bild! Älskar din blogg! Min dröm är ju att flytta till Gran Canaria och när jag är här drömmer jag mig bort. Hade glömt bort din blogg så bra att du kommenterade så jag kunde lägga till den på listan igen! :D

#8 - - Madde:

Va härligt att höra:-)

Upp