Adams rum

 
 
Här har vi Adams rum, så långt ifrån klart det kan bli. För ett par veckor sedan hade han varken skrivbord eller gröna hyllorna och sakerna vid dom så det börjar sakta hända saker där inne också. MEN det är inte lätt, grönt är favoritfärgen som ni kanske ser, nytt påslakansett, ett överkast, skrivbordsunderlägg, bokstöd, matta, kanske en klocka(?) vill jag hitta! Helst i marvel heroes motiv som bokstaven jag gjort till honom & sparbössan. 
 
Har ni tips och ideér så får ni jätte gärna bjuda på dom! 
Adam, Hos oss | |
#1 - - Amanda Halldan:

Härliga färger :)

#2 - - Sandra :

Ser riktigt bra ut :)

Trivs ni bra på gran canaria?
Kram

#3 - - Sandra :

Ser riktigt bra ut :)

Trivs ni bra på gran canaria?
Kram

#4 - - Birgitta S:

Hej!
Min dator kraschade och vad jag har saknat att läsa din blogg men nu är jag på banan igen. Det där med att inreda barnens rum är inte lätt mina är tonåringar nu och det enda rådet jag har är att tänk på att inte inreda så att de om 1-2 tycker att det är för barnsligt. Det blir dyrt och krångligt att byta ännu en gång. Adams rum ser jättebra ut inte något barnsligt och det går att bygga vidare på . Hälsningar Birgitta S

Svar: Tack snälla, Vad glad jag blir!Det kliar i fingrarna när man ser alla gulliga flick-tapeter och sånt men det känns som om det kommer behövas bytas ut rätt fort så jag låter bli haha..
Adams rum tror jag kommer funka lite längre, är lite inne på serie-teama där & det borde funka i tidiga tonår också hoppas jag haha :)
Caroline Bergström

Upp