Det går undan!

Idag har jag tagit det extremt lugnt, mannen har vikt/hängt tvätt, möblerat om (efter önskemål), hjälpt mig förbereda mina inredningsprojekt, varit med kidsen i parken, tagit hand om hundar, disk .. ja listan kan göras lång & jag känner mig extremt lat som inte gör någonting, även om det var en order från läkaren. Jag hade nog inte kunnat hålla mig ifrån allt om han inte stått bredvid & hört läkaren säga att jag inte får, det verkligen kliar i fingrarna men det är bara att acceptera, dagarna känns lite längre just nu men samtidigt går tiden fort, nyss var jag överlycklig över att vi kommit in i vecka 30 & nu när vi inne i vecka 34. 
 
Bebiskläderna är i alla fall upptvättade nu & ligger vikta här intill mig, jag har fortfarande inte bestämt vad som ska ner i BB-väskan, alla plaggen är så små & söta och jag har extremt svårt att förstå att det kommer ligga en liten bebis intill mig med dem på sig snart snart snart, ca 6 veckor kvar till BF, helt otroligt! 
 
Magen från vecka 17 till förra veckan, v33. Det har verkligen gått undan och jag undrar sååå vem du är?! 
 
 
 
Gravid med nr 4, Vardag | |
#1 - - c:

pretty awesome to show the before photos and now photos for remembering<3

#2 - - joe:

Himla spännande :) Wow

#3 - - Elin:

Åhhh, så himla fort det gått, verkligen! Och vad spännande.. :D

#4 - - JENNYH - Mammablogg:

Vilken himla fin mage du har =)

#5 - - MADDISENJ.SE:

Hej vad det går. Här bara väntar jag då vi hade bf igår, så segt att gå över tiden!

#6 - - Ida Nilsson:

Visst går tiden så sjukt snabbt nu alltså. Kändes som att det var någon månad sedan man blev gravid.. Den längtan som finns är ju otrolig!

#7 - - Cornelia:

Så fint! Och oj, så bebissjuk jag blir... Börjar längta efter en liten även om förutsättningarna inte direkt är barnvänliga just nu, men så småningom hoppas jag!

#8 - - Sabina:

Så fin du är, spännande att se vem som ligger där inne och bakas!

#9 - - melinda - mamma till Nova & Leon:

så mysigt & super fina bilder :)

#10 - - MartinaOlsson:

hej! allt bra? :)

#11 - - Madelene Englund:

Fina magen :)

Upp