Försvunnen

Som rubriken säger så är våran Amaro försvunnen, bortasprungen, på rymen.. Han är livrädd för det mesta och raketer ger honom panik, han var på tomten fram och jag satt nere när ett regn av raketer satte igång, till min förvåning hörde jag ingen panikslagen hund och när jag kikade ut var han borta.. Och nu 5 (?) timmar senare har vi fortfarande inte sätt något spår av honom! T kom hem från jobbet och letade, jag har ropat, haft öppet både på fram och baksida, letat letat letat.. 

Adrian vaknade till innan T kom och frågade mig självklart vart Amaro är, hans hund, hans bästa vän och jag förklarade så gott jag kunde (han vet hur  rädd Amaro är när det smäller) och han tittade tillbaka på mig och svarade "okej mamma, kommer han inte hem till imorgon så går vi ut och säger hittad, hittad, hittad(!!) så gör man" & samma sekund ångrade jag att jag innan läggdags hade låtit dom titta på det avsnittet av Dora där hon letar och hittar sina vänner.. 

Jag HOPPAS att han kommer hem och krafsar på dörren snart, min lilla räddhare, hur ska han klara sig där ute ensam inatt?! 
Vardag | |
#1 - - joe:

Men USCH!! !:( Håller alla tummar för att ni snart hittar honom igen.

#2 - - Tilda:

Stackare! Vi håller tummarna för att något hjälper honom så att han snart är hemma hos er igen♡

#3 - - Emelie:

Nej så tråkigt!! Hoppas han kommer till rätta snart!

#4 - - Birgitta S:

Åh nej vad tråkigt för er! Hoppas att någon tagit hand om honom och han kommer tillbaks till er. Norr om Stockholm letar de efter en häst som blev skrämd av fyrverkerier och raketer på nyårsafton och hoppade över staket och allt så tråkigt.
Hoppas det löser sig Birgitta S

Upp