Vad behöver man egentligen köpa innan förlossningen?

Igår snubblade vi över rea på Huggies våtservetter, det är dom allra bästa om man frågar mig, så vi tömde hyllan & har nu tvättservetter ett tag framöver haha.. 
 
 
Idag går vi in i vecka 32 & nu börjar jag känna att det finns lite här hemma till bebis kommer.. 
En neutral garderob med tillräckligt med plagg för den första tiden, vill inte köpa för mycket eftersom jag vet att shoppingsuget kommer sätta igång när vi vet vem det är som gömmer sig där, vilka färger som passar den bäst osv. 
 
Förutom det har jag köpt en "BB-väska", två amningsbhar, ett amningslinne, tre små "spy"-handdukar, babyshampoo (något som jag aldrig använt) & en babykräm.. Det fattas fortfarande en del små saker & vagn(!!), att det ska vara så svårt att bestämma vad för vagn man vill ha.. Vi ska ta en dag och åka till Las palmas och kika lite, får hoppas att vi kan komma fram till något men en bärsjal ska införskaffas i alla fall.. En mjuk tunn bomullsfilt, babyolja & blöjor står också med på listan. Konstigt nog känner jag mig rätt vilsen i vad som behövs, känns som att man ALLTID köper på sig så mycket onödigt, spjälsäng vill jag inte ha - ett babynest däremot, leksaker behövs inte på ett bra tag, babysitter behövs inte första månaden när ryggen är skör, amningskläder till mig känns onödigt när jag inte vet hur stora tuttarna blir den här gången haha, ja ni ser listan på vad jag tycker är onödigt att köpa just nu är lång. Jag vill vänta till bebis kommit och jag kan bestämma mig utifrån hur h*n är helt enkelt! 
 
Vad var erat bästa köp till bebisen INNAN den föddes? Något ni inte tror ni skulle klarat första tiden utan..?
 
 
 
Vardag | |
#1 - - hanna:

Vad snygg väska!! :D

#2 - - shazi:

har typ också en sån bh, haha, snygg är den

Upp