Morgontankar och provtagning

Hela sjukhuset sover fortfarande, märks att det är helg.. Tidigare har sista stilla tiden varit 03, jag verkar vara den enda mamman som vägrar missa en mat-tid men det är de enda stunderna jag har med henne nu, så sova finns det tid för senare! 

Jag tycker att systemet här är otroligt konstigt, efter 2 dagar skrivs mamman ut och barnet får ligga kvar ensamt, jag är extremt glad att jag hade den bra läkaren där och då så att jag fått vara kvar, jag kan för mitt liv inte förstå hur man kan komma och kolla sin bebis en gång om dagen endast, jag vill finnas nära varje sekund! 

Nu håller dom på att ta de dagliga proverna, med samma problem som vanligt, 4 misslyckade stick & mitt hjärta gör så ont! Jag vill bara ta henne och springa men istället får jag sitta här och härda ut till dom är klara, proverna är trots allt ett måste.. 


Vardag | |
#1 - - Cecilia:

Du är så himla stark som klarar av allt som händer. Håller verkligen tummarna för att proverna ska bli bra och ni får åka hem och njuta av varandra.
Är gravid i mån 7 och kan inte föreställa mig hur jobbigt det måste vara, det ni går genom. Styrkekramar!

#2 - - Malin:

Har precis kikat in och kommit ifatt med dina inlagg. Jag foddes 9 veckor tidigt och har som vuxen fatt se den dar loggen med mat och annat och jag minns att jag tittade pa min mamma helt imponerad over att hon ju for sjutton maste ha varit vaken i princip dygnet runt den dar tiden nar jag lag i kuvos. Hon sa att det inte fanns nagot alternativ, att hon hellre skulle do an att lamna mig eller sova bort en chans att fa vara med mig. Jag har inga egna barn an men forstar att det maste vara skrammande och forvirrande, speciellt i ett annat land! Jag haller tummarna for er och hoppas att du kan fa mer konkret information snart. Nar man inte vet sa ar det ju latt att man far worst case scenarios i huvudet som spokar. Kampa pa!

#3 - - Anna:

Stort grattis till lilla flickan! Förstår att du/ni lider och längtar till Sverige, här skulle ni få vara tillsammans hela tiden! Lycka till med allt!

#4 - - joe:

Uh!! :( Hoppas allt är bra och att ni snart kommer hem då! KRAM

Upp