Alishas rum & mamma pyssel.

 
 
 
Just nu sitter jag och roar mig med att göra tavlor till barnens rum i photoshop, det har blivit min nya hobby nu när jag inte ska röra mig så mycket! 
 
Jag har varit jätte dålig på att visa hur vi har det här hemma, nu äntligen har jag fått tummen ur och börjat fixa i ordning & få det att kännas riktigt mysigt trots golven som jag avskyr, något som jag skrivit här tre miljoner gånger tidigare men troligtvis kommer att tjata om tills vi flyttar eftersom det är onödigt att lägga in nytt när man inte tänker bo kvar.. 
 
Här har ni i alla fall Alishas rum i nuläget, jag har äntligen köpt knoppar till det halv färdiga lilla köket som står det & ska bara se till att få fast dom i dagarna. En låda med dockor & tillbehör till köket står brevid, bättre förvaring har jag inte listat ut ännu & på väggen hänger prinsessklänningarna på söta ugglekrokar (här kan ni se hur det såg ut innan). När jag fått upp lite tavlor & hittat bokstöd till böckerna på hyllan tror jag att det kommer bli riktigt mysigt trots golven. 
 
Alisha, Vardag | |
#1 - - Minna-Lina Bäck:

Så fint rum! 😍😍 kram!

Upp