Ergobaby wrap

Nu har jag äntligen köpt en bärsjal, när jag packade upp den kände jag mig minst sagt osäker, ett GIGANTISKT långt tygstycke (till mina 157cm) & jag hade ingen aning om hur jag skulle lyckas få på mig den, beskrivningen som låg i förpackningen gav mig ännu större frågetecken men efter att ha gått in på hemsidan & använt mig av Instruktionsfilmen så gick det super smidigt, så nu är den testad & jag är redo för en liten att bära i den! 
 
 
Gravid med nr 4, Shopping | Hybridsjal, babywrap, bebis2015, bärsjal, elcorteinglés, ergobaby, ergobaby wrap, ergobaby.se, ergobaby.se/wrap, nyfödd | |
#1 - - joe:

hahaha..kan tänka mig att det inte är helt lätt. :) Men snyggt och skönt för både mamma o barn kan jag tro

#2 - - Heléna:

Det är suveränt skönt med sjal, jag har använt det till dom två sista (jag har 5 barn men dom andra är så mycket äldre). Jag har använt sjalen länge (bytt till en vävd då dom börjar väga 6-8 kg, det gör stor skillnad!) och varvat med en ergonomisk sele, jag hade en ergo men det finns massor med fina. Jag bar till L var 3½ år tror jag och sen rann det ut i sanden. Är så perfekt i alla lägen, när man bara vill mysa, när man går på stan, på marknader, på loppisar (där man blir GALEN på alla vagnar som är i vägen), när man reser o slipper dra med vagnen osv. Vagnen är förstås bra den med, när man gå på promenader mm även om min mest står i vardagsrummet =)

Upp