Läkarbesök & Ultraljud

Läkarbesöket idag gick bra - tror jag.. Massa frågetecken, det här med språket är INTE lätt alla gånger. Mitt blodtryck var lågt & något annat provsvar behöver kollas upp och ja ni märker nog att jag inte var heelt med, dom fortsätter skicka runt mig på nya läkarbesök här och där och jag går snällt dit, glad att bebisen mår bra & växer på som den ska - och håller sig inne så länge som möjligt! 
 
En frisk liten bebis som närmar sig 2 kg nu, bara 296.11 gram under vad den borde väga, inget konstigt med andra ord! Den ligger med huvudet neråt, låångt ner tydligen & enligt barnmorskan/läkaren, vad hon nu kan kallas, så var det possitivt även om livmodertappen är förkortad - jag förstår som sagt inte allt men sålänge hon inte skickar mig akut till stora sjukhuset så känner jag mig nöjd. 
 
Ultraljudsbilden idag blev inte alls bra, bebisen får inte alls samma plats som på undre ultraljudsbilden så det är bara en närbild på huvudet. Jag har svårt att se själv trots att jag vet att det är pannan, näsan, munnen & så övre delen av bröstet som syns.. 
 
 
Gravid med nr 4 | |
#1 - - Sabina:

Häftigt, modigt att du är så lugn trots kommunikationsproblem! :)

Svar: Tack så mycket :) Jaga upp sig skulle nog bara göra saken värre & jag har trots allt gått igenom 3 graviditeter tidigare (även om de var helt komplicationsfria)
Caroline Bergström

#2 - - Balklänningar:

Håller med om att det är toppen på biblioteket i Övertorneå! Litet och nätt med engagerad personal. Man blir lässugen när man ser de frontade böckerna. (alla böcker är naturligtvis inte frontade) Dessutom finns bokcirkelböcker där man innanför pärmarna se vad andra läsare har gett för betyg till boken. Efter läsningen kryssar man sedan in sitt betyg. Anonymt förstås.

Svar: Det där kom nog lite fel ;)
Caroline Bergström

Upp