Ledsen & dum.

 
Jag är verkligen inte på topp just nu, ont och nedstämd hela tiden känns det som, yrsel osv osv. 
 
Idag hade vi bestämt att hittat på något kul, T kom med förslaget i onsdags när jag satt och grät över att ha spenderat massa dagar utan en enda sekund utomhus.. Men nu är han iväg och ska hämta sin son & hans flickvän och så ska dom lämna henne vid flygplatsen så dom slipper ta busen som dom gjort annars, så jag har spenderat hela förmiddagen med att gråta, töntig som jag är. Önskar verkligen jag kunde ta mig någonstans själv, hade någon att ringa som kunde komma över på fika eller vad som helst. Känner mig verkligen oviktig, kan inte hjälpa det.. Att en sån liten sak kan göra så mycket, blä vad jag känner mig dålig som blir helt förstörd över något så litet. 
 
Jag hade sätt framemot att komma ut och göra något - annat än att äta ute eller åka för att handla något viktigt, nej blä det känns bara väldigt jobbigt just nu & hur mycket jag än försöker se det ur någon annas vinkel så känner jag mig ändå bort prioriterad och oviktig, men samtdigt självisk & elak som blir ledsen. 
 
Nu längtar jag lite till den här graviditeten är över.. 
 
 
Vardag | |
#1 - - biggeros:

När är det dags för den lille/a tittar ut?? Jag förstår att du är trött på allt. Du ska se att det blir bättre÷)

#2 - - Elin:

Ush, hoppas du mår bättre snart!

#3 - - Sandra:

Jag hade blivit minst lika ledsen och besviken

#4 - - Sandra:

Jag hade blivit minst lika ledsen och besviken

#5 - - Caroline:

Hejsan! Hittade in på din blogg när du skrev om lilla Amaro som sprang bort på nyår. Läste i något inlägg om att du vill gå ut med hundar-na men har inte läst något om att Amaro har kommit tillbaka. Vet inte varför men jag har tänkt på det jättemycket. Hittade den lille söta hunden hem igen?

Svar: Hej! Amaro är fortfarande borta :( Vi hoppas fortfarande & håller ögonen öppna osv, men inte hört/sätt något ännu.. Utöver honom har vi Athello (som är den stora i liknande färger) & Akila. Vet inte riktigt vad vi kan göra mer än att hoppas att han kommer tillbaka/ att någon hittat honom men inte tagit honom till veterinären ännu :(
Caroline Bergström

#6 - - Elin:

Förstår dig precis! Hoppas du mår bättre snart! Det är verkligen tufft att känna sig låst! :(

#7 - - Caroline:

Nej vad ledsen jag blir. Ja jag hoppas verkligen ocksa att någon har hittat honom och tagit hand om honom så länge och att han hittar tillbaka till er så småningom! Lycka till med nya bebisen också!

Svar: Jag också 😔 mest av allt hoppas jag att han mår bra, det är så jobbigt att inte veta 😔
Caroline Bergström

Upp