Massa tankar.

Förlåt för den dåliga uppdateringen men jag har inte riktigt orkat, allt har handlat om mig själv det senaste dygnet helt enkelt.. Vila & försöka få värkarna att avta helt!
 
Nu är jag hemma, läkaren gick med på hemma vila, det har inte hänt så mycket mer med livmodertappen vilket är ett bra tecken även om värkarna inte avtagit till 100 %, dom kan inte göra så mycket, vill inte ge mig massa medicin om inte värkarna är så intensiva som första kvällen eftersom det är bättre att spara det till om det blir så igen.. Texten blir lite rörig men som sagt läkare med halvdan engelska och jag som försöker hänga med så gott det går ändå. 
 
Jag är bara extremt glad över att vara hemma nu, gosa med kidsen & äta hemma lagad mat! 
Allt det här har fått mig att fundera ännu mer över att packa ihop en BB-väska, jag tror att jag har hunnit köpa allt som behövs redan så det kanske skulle vara skönt att ha den stående.. Skulle jag, vilket jag INTE hoppas (peppar peppar ta i trä!), behöva läggas in igen kan det vara skönt att veta att den finns packad. Slippa be T leta upp det jag vill ha i osv.. Bebiskläderna är inte ens upptvättade ännu & när jag tänker på att vi bara är i vecka 32+6 känns det väääldigt tidigt att göra det, packa BB-väskans också för den delen men samtidigt skönt att ha det klart i fall om att!
 
Jag hoppas på att bebisen ska stanna där inne & komma ut efter BF istället, 4 April skulle kännas rätt bra.. eftersom att Alisha fyller år den 14 mars & Adrian den 22 mars så skulle ett par dagar in i April vara perfekt! 
 
 
Bebis garderoben går helt i grått & vitt med undantag för Barba-bäddsettet som min mamma hade med sig när hon var här. Jag har dock köpt ett litet sett som inte fått ligga i lådan ännu - ett rosa flickigt, OM det blir en liten flicka.. Jag har en känsla av det & med de andra tre har jag haft rätt så jag kände mig tvungen. Har inte riktigt bestämt om det ska få följa med till förlossningen eller inte ännu, det ligger just nu kvar i sin påse och får göra till jag bestämt mig. 
 
 
Gravid med nr 4 | |
#1 - - Tina:

Vila nu å ta det lugnt kramar Tina❤️

#2 - - Elin:

Bebiskläder är så himla gulligt. Både skönt och jobbigt att ha alla födelsedagar samlade :)

#3 - - biggeros:

Nu får du vila hemma och hålla igen och hoppas att den lille bebisen förstår att det inte dax att titta ut ännu÷)

#4 - - Sabina:

Hoppas bebben håller sig inne tills april!

#5 - - Denise - Gravid med en liten lillasyster!:

Hoppas lillen stannar lite till!

#6 - - Madelene Englund:

Va skönt att du är hemma :)

Upp