Söndags utflykt i bergen!

Idag har vi varit iväg på en liten familje-utflykt, jag ÄLSKAR sånt! 
Förut var vi iväg på utflykter varje söndag, allt från långpromenader med picknick till bilturer i bergen, sedan hände det något & nu blir det inte alls lika ofta.. Men vi försöker. Det är ju troligtvis för att jag blivit beordrad att inte vara ute och röra mig men jag tar det lugnt, sitter mestadels och låtsas som att det är detsamma som att ligga i sängen idag! 
 
Vi åkte upp i bergen och grillade oxfile & korv idag, det är så otroligt vackert där uppe, hundarna kan springa lösa & barnen kan samla kottar & utforska.. Det är en stor miljö skillnad från värmen, palmerna och gatorna som omgivningen här består av. Jag promenerade en liten sväng och andades den friska, lite lätt kyliga luften samtidigt som jag tittade på barnen som sprang mellan träden och busade & kände inget annat än lycka!
 
Alisha ramlade ett par, rätt många gånger om jag ska vara ärlig, Adrian var sur över att han "bara" hittade två jätte kottar & Adam var lite för hungrig innan maten blev klar men utöver det hade vi en helt perfekt dag! 
 
 
 
 
 
Gran Canaria, Vardag | Gran Canaria, Tips, Vackert, foto | |
#1 - - hanna:

ja, men sådär är jag också, jag köper typ aldrig saker till mig därför jag börjat unna mig nu ! :D

#2 - - malin:

Gud så mysigt med en utflykt, längtar tills sommarn när det blir mer av sådant här i kalla sverige, haha! :)

Upp