Ledsen..


Jag har börjat dagen i tårar & kan inte riktigt sluta, vill inte vara här, trött på att inte få några svar.. att inte förstå! 

Vi får med andra ord inte åka hem idag, fick inte ens träffa läkaren.. Tydligen är värdena helt oförändrade, först låg hon på gränsen och nu är det tredje dagen med solning och jag förstår inte varför! 
Alla säger olika, om dom ens säger något.. Nu vill dom dessutom endast flaskmata henne, men med bröstmjölk så jag ska pumpa.. Fösta läkaren sa att vi absolut inte skulle bli kvar längre än till idag, troligtvis skulle vi åkt hem i onsdags men nu är vi här i alla fall, utan några svar.. Och när jag fråga fick jag en klapp på axeln och "kanske imorgon" till tröst. Thats it, inget försök till förklaring, vad för värde står still, varför, hur?! 

Så frustrerad, ledsen och trött.. Gravid med nr 4 | |
#1 - - Carolina cuevas:

Jag grät nästan hela tiden på bb och mådde skit. Jag kan helt omöjligt förstår hur du känner just nu.jag håller tummarna på att allting kommer att bli bättre och att ni får åka hem till trygghet och familjen. Det är nu man önskar att jag kunde vara där och vara din tolk.Även om vi inte känner varandra så Linder Jagmed er.

#2 - - Lovisan:

Fortsätt kämpa!! Håller tummarna att ni snart får komma hem!

#3 - - K:

Tänk på att dem får massvis med pengar för att ni ligger inne. I Turkiet höll dem oss ännu längre bara för att få pengar. Se till att få alla värden och googla på nätet vad dem ska ligga på. Allt handlar om pengar och utnyttja utlänningar som inte fattar spanska ser dem som en lätt match.

Svar: Nej, kommunalasjukhuset är gratis här.. & vi har bott här så länge att dom inte kan "kräva" något från Sverige.. Står som utvandrade i Sverige..
Caroline Bergström

#4 - - Celine:

Nej men usch så jobbigt! Hoppas ni får åka hem med henne snart <3

#5 - - Birgitta S:

Usch vad jobbigt för er känner med dig har själv haft barn på neo och inte kommit hem.
Hoppas bara på det bästa och att det snart vänder.
Hälsningar Birgitta S

Upp